Afgelopen januari hebben wij onze geheel eigen Agrar Systems Palletiseermachine mogen plaatsen bij een klant in Biddinghuizen.

Deze Agrar Systems palletiseermachine is op maat gemaakt met een dubbele weger van Agrar Systems en een gereviseerde naaistraat met afduwer. De palletiseermachine is volledig naar wens van de klant uitgevoerd in een verhoogde opstelling, voor een palletvoorraad en eventuele uitbreiding met een rollenbaan. Deze klant heeft hier bewust voor gekozen, omdat hij in de toekomst dit nog zal uitbreiden met een rollenbaan rechts voor een directe toevoer naar de palletwikkelaar van Agrar Systems.

Deze klant roemt onze palletiseermachine door zijn snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Deze palletiseermachine is toepasbaar voor zakken van 10 kg, 25 kg en 50 kg.

Agrar Systems Palletiseermachine

Na meer dan 35 jaar ervaring met het produceren en onderhouden van palletiseermachines, hebben we alle kennis gecombineerd naar een nieuwe, nog betere palletiseermachine. De Agrar Systems palletiseermachine is een compacte maar robuuste machine die volledig naar wens van de klant kan worden gemaakt. De machine heeft een uiterst uniek en extreem stabiel onderstel, speciaal ontwikkeld, in geval van een niet stabiele ondergrond. Dit gebeurt via een zeer ingenieus stelsel van verstelbare poten.

Enkele kenmerken:

  • CE-markering
  • Tot 650 zakken per uur
  • Overzichtelijk touchscreen met de modernste software mogelijkheden
  • Programma’s vrij te programmeren
  • Exacte zakpositionering voor een perfecte stapeling van de zakken  
  • Remote control, op afstand bedienbaar (optioneel)

29 maart 2023